Patchway Community Centre

Location: Patchway, Bristol

Project value: £1.2m

Services Provided: Sub- and superstructure engineering design

Two-storey extension for pre-school and community space

PRO Structures is proud to have designed a 2-storey extension to Patchway Community Centre which will incorporate extra accommodation for an existing pre-school on the ground floor and a new community space on the first floor, as well as a new entrance lobby and refurbishments to the existing community centre.

Designed in traditional load bearing masonry, with suspended concrete pre-cast flooring and a timber trussed rafter roof, the total area of this extension, which will enable the centre to offer greatly enhanced services, is 485m2.

A revised submission went out to tender in June 2020. The project is now on site, and is due to complete during 2021.

 

Skills

Posted on

October 12, 2020